• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • trekkershutten kampeer weekend weg volgeboekt

  Vanaf onze vorige berichtgeving beginnen de inschrijvingen voor het ZKC kampeerweekend nu meer en meer binnen te kopen. Dit houdt gelijk in dat de beschikbare trekkerhutten inmiddels volgeboekt zijn!

  Het goede nieuws: Op het kampeerveld is nog voldoende plek voor caravans en tenten!

  Dus als je al plannen hebt, vul dan nu s.v.p. gelijk het inschrijfformulier in en stuur het direct naar weekendweg@zkc31.nl

  Ben je zelf nog maar net lid van ZKC, of één/meerdere van je kinderen > dan is dit kampeerweekend een uitgelezen kans om op een heel vrijblijvende en gezellige manier verder kennis te maken met de sociale kant van ZKC als vereniging.

  Zijn jullie als ZKC commissie vooral bezig om alle lopende zaken goed geregeld te krijgen en te houden > Dan is dit jullie kans om weer eens met elkaar (+ aanhang) op een andere manier met ZKC en de mede commissieleden een weekendje door te brengen en te ontspannen.

  Wat is een betere manier om aan teambuilding te doen? .... Hoe leuk zou het zijn om met je hele team + trainers + coaches dit kampeerweekend samen door te brengen!

  Er zijn tijdens het weekend meerdere activiteiten waar je elkaar en anderen op een geheel vrijblijvende maar ook super gezellige manier beter kunt leren kennen. Of waar je alle drukke ZKC werkzaamheden even helemaal mag vergeten en je je gewoon even lekker kunt uitleven.

  Als dit je wat lijkt, onderneem dan nu gelijk actie! Maak de anderen enthousiast - vraag of ze allemaal meegaan - en schrijf de hele kliek gelijk in.

  Alle informatie over dit weekend + een link naar het inschrijfformulier vindt je hier >> Informatieblad Kampeer Weekend Weg ZKC 85 jaar <<

  Alvast veel voorpret toegewenst !

  De weekendweg commissie