• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Hoe is het bij korfbalvereniging ZKC

  ZKC is vooral een heel gezellige club, er heerst altijd een prettige en gemoedelijke sfeer. Een belangrijk punt waarop we ons onderscheiden van de andere verenigingen in de Zaanstreek, is dat wij een christelijke club zijn. We spelen daarom alleen wedstrijden op zaterdag en niet zoals de meeste junioren en senioren (van andere clubs) op zondag. Ook willen we, met onze christelijke insteek er op letten dat iedereen zich thuis en welkom voelt bij ZKC en dat we op het veld en langs de lijn respectvol met elkaar om gaan.

   

  Maar ZKC is natuurlijk niet alleen gezelligheid, we willen ook graag prestaties halen. Om het beste uit elk team te halen is het belangrijk dat ieder lid zo veel mogelijk aanwezig is op de trainingen en zaterdags bij de wedstrijd. Daarnaast wil de club er naar streven elke team goede begeleiders te geven; minstens één trainer/coach en een ploegouder (een van de ouders die extra aandacht heeft voor bijvoorbeeld verjaardagen en zieken).

   

  Alle informatie over ZKC'31 vindt je op onze professionele website. Hier staan allerlei verschillende zaken, zoals wedstrijdverslagen, wedstrijdoverzicht voor de aankomende zaterdagen, indelingen voor bijvoorbeeld bardienst, aankondigingen voor leuke activiteiten en ga zo maar door. Ook houden wij een facebook pagina bij waarop je al onze activiteiten kunt volgen.

   

  Onze vereniging draait op vrijwilligers die zich elke keer weer inzetten om het plezier binnen ZKC zo groot mogelijk te houden.