• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Hoe kan ik ZKC via de vriendenloterij steunen?

  Met uw lot van de VriendenLoterij kunt u ervoor zorgen dat 50% van uw inleg bij ZKC  terecht komt. Via de ZKC-Vriendenloterij-Clubsite komt u direct op onze eigen  vriendenLoterij pagina en kunt u eventueel gelijk een lot kopen.

   

  Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot liever ook ZKC steunen? Dan kunt u dit wijzigen via onze Ledenservice op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (?? 0,50 per gesprek). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 10.00 tot 16.30 uur.

   

  Voor meer informatie over de vriendenloterij kunt u terecht op: https://www.vriendenloterij.nl/