• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Techniche Staf seizoen 2016/2017

  De voorjaarscompetitie / tweede veldhelft gaat nu net weer van start maar ook kijken wij alvast naar volgend jaar. Na goed en constructief overleg kunnen wij met trots mededelen dat wij voor seizoen 2016/2017 de Technische Staf rond hebben. Robin Sas zal ook het nieuwe seizoen nog hoofdtrainer/coach aanblijven. Bijzonder aangezien dit zijn vierde seizoen als hoofdtrainer zal zijn. Binnen de TC waren wij van mening dat wij graag Robin nog een jaar als hoofdtrainer zouden willen zien. Een capabele trainer, grote inzet voor de selectie en de hele vereniging en nog ruimte/potentie met de huidige groep. Gelukkig kregen wij dezelfde feedback van de selectiespelers, trainers van het Tweede en Derde, verzorgsters en bestuur.

   Daarbij zijn wij net zo verheugd om te kunnen mededelen dat zowel Kor Kelder volgend jaar trainer/coach zal zijn van het Tweede en Annemieke Bakker trainer/coach van het Derde. Last but certainly not least, ook Ingrid Hogenhuis (met ondersteuning van Agnes Corver) heeft aangegeven er nóg een jaar aan vast te plakken als verzorgster van de selectie (en tevens benaderbaar voor niet-selectieleden). Daarmee is onze conclusie dat wij de Technische Staf voor de selectie van ZKC??31 rond hebben voor het seizoen 2016/2017. 

   Reinier Eijben

  Voorzitter Technische Commissie ZKC’31