• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Vernieuwing

  Sorry, maar ik ben er nog steeds niet aan gewend, dat ik niet meer hoef te wachten op de copy datum elke twee weken van het BlauwWitje, maar dat ik gewoon elke moment van de dag, 24x7 een stukje kan en mag aanleveren voor de website en de ZKC Nieuwsbrief. Of het me in de komende periode als scheidend voorzitter van de JC nog gaat lukken, weet ik ook niet, maar dat ik het belangrijk vind om successen altijd wil vieren, dat hoop ik toch de afgelopen 5 jaar wel te hebben laten zien (is dat een goed lopend nederlandse zin?). Goed waar ik dacht vandaag weer een copy-datum te hebben, is die er dus niet meer en had ik niet hoeven te wachten met de mededeling van een 2e kampioenschap in de zaal. Op zaterdag 12 maart, na een mislukte poging op zaterdag 5 maart, is de C2 kampioen geworden in de zaal. In een aparte bijdrage met foto??s zal ik hier nader op ingaan. Voor de goede lezer, schreef ik 7-8 regels terug al over mijzelf als scheidend voorzitter van de JC. Ooit heb ik thuis beloofd 2 jr voozitter te zijn, inmiddels is het 5 jaar geworden en ik weet sinds gisterenavond dat als ik lid van verdienst wil worden binnen ZKC, ik nog 10 jaar vz. moet blijven, maar na 5 jaar vind ik het toch echt mooi geweest. Zoals dat zo mooi heet, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil geen vz. zijn op de automatische piloot zonder vernieuwing. Tot de zomer zal ik nog met veel enthousiasme de JC voorzitten, maar daarna hoop ik dat er van één van u vernieuwing komt. Ga ik stil zitten? Misschien even..., maar ik laat me graag verrassen, net als 5 jaar terug, waar ik tot toegevoegde waarde kan zijn voor ZKC.

   Namens de Jeugdcommissie,

  Jan Paul van Otterloo

  (jeugdcommissie@zkc31.nl)