• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Iemand vertelde mij dat je binnen vijf regels de lezer moet ??pakken??, de lezer nieuwsgierig moet maken naar de rest van het verhaal. Hopelijk lukt dit al met de titel. Anders heb ik nu nog tweeëneenhalve regel om hierin te slagen. Alleen hoe ga ik dat doen? Welke woorden kan ik gebruiken om mijn doel te bereiken? Wat is mijn doel eigenlijk? Enne, waarom heb ik gekozen voor de titel ??bar en boos??? Ben ik bar en boos? Volgens mij niet, maar wat ben ik dan wel???

  Helaas de vijf regels zijn op, de aandacht van de lezer is afgedwaald, dus een antwoord op wat ik ben, is een zinloze onderneming. Het doel van dit verhaal heb ik inmiddels wel bepaald en dat wil ik de volhardende lezer niet onthouden. Mijn doel: het onder de aandacht brengen van het leukste vrijwilligerswerk wat ZKC te bieden heeft: de bardienst.

  ZKC is in het rijke bezit van een aantal vaste mensen die iedere veldhelft wel 1 of 2 keer achter de bar willen staan om spelers, scheidsrechters en andere bezoekers te voorzien van koffie, thee en andersoortige dranken. En als men trek heeft, dan zijn daar natuurlijk ook de patatten, tosti??s en/of broodjes gezond.

  Deze mensen vullen een groot gedeelte van het barrooster in, maar er zijn nog enkele gaten voor de tweede veldhelft. We zijn dus op zoek naar nieuwe barmensen. Mensen die het leuk vinden om niet alleen koffie te drinken, maar ook om een kopje koffie in te schenken. Als nieuweling roosteren we je uiteraard in naast een geroutineerde medewerker, dus je wordt niet zomaar in het diepe gegooid.

  Nog even wat praktische informatie:De bardiensten duren gemiddeld 3 uur en ik zou aanraden: probeer het gewoon een keer, dan weet je gelijk of het inderdaad het leukste vrijwilligerswerk van ZKC is. Op 26 maart beginnen we met enkele oefenwedstrijden en het wedstrijdprogramma (van de thuiswedstrijden) loopt dan door t/m 28 mei. In het Pinksterweekend zijn er (nog) geen thuiswedstrijden.

  Aanmelden kan via roosterbeheer@zkc31.nl

  Waarom de titel van dit stukje ?? bar en boos?? is gemaakt? Eigenlijk om de heel simpele reden dat dit het enige spreekwoord was met een ??bar?? erin en daar draait de hele vereniging, uh, ik bedoel natuurlijk dit verhaal, om.  

  Groetjes, Suzanne

  Klik hier voor het barrooster van de tweede veldhelft. Dit is de stand van zaken op 22 maart.