• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Bijzonder Aangename Randactiviteit (oftewel BAR!)

  Binnen ZKC zijn er heel veel mensen actief als vrijwilliger. Er worden commissies bemand, trainen gegeven, wedstrijden gefloten enz. Voor een aantal van deze vrijwillige taken, is het handig om een korfbal achtergrond te hebben, maar niet voor allemaal. Dit stuk heeft als doel vrijwilligers te vinden voor een niet korfbal gerelateerde activiteit, maar wel één die ontzettend belangrijk is voor heel ZKC: de bardienst.
   
  Er gaat namelijk niets boven een kopje koffie of thee tijdens de rust. Of een patatje met een broodje kroket, gewoon omdat het weekend is. Om dit te kunnen blijven verzorgen voor de bezoekers van de ZKC-kantine zijn er barpersonen nodig, We beschikken gelukkig over een vaste groep mensen die bardienst willen draaien en deze groep heeft een gedeelte van het rooster al kunnen vullen.
   
  Er zijn echter nog "gaten" in het rooster. Voor deze "gaten" hebben we jullie hulp nodig. Het rooster is op te vragen via roosterbeheer@zkc31.nl en te vinden op www.zkc31.nl/barrooster.
   
  Bardienst is echt niet moeilijk en de ervaren mensen staan te popelen om hun kennis over te dragen. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te minder hoeft men iets te doen...., dat is toch geweldig!
   
  Groetjes,
  Suzanne