• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Update / nieuwe datum Culinaire fietstocht

  We hebben besloten de culinaire fietstocht te verplaatsen naar 30 september 2016. We hebben enorm veel enthousiaste reacties gehad op het idee van de fietstocht alleen bleek de datum voor veel mensen niet geschikt. Uiteraard kan je je NU al opgeven voor 30 september! 

  Het concept Culinaire fietstocht is al bij veel van onze streek verenigingen een groot succes gebleken, dus vonden wij het hoog tijd voor de eerste ZKC??31 versie op vrijdag avond 30 september.

   

  Wat is de bedoeling? 
  1. We zijn op zoek naar tweetallen die graag voor 4 personen een avond willen koken 
  > De Kokers 
  2. We zijn op zoek naar tweetallen die graag bij 2 verschillende kooktweetallen willen gaan eten
  > De Eters

  De Eters verzamelen om 18.00 in het Clubhuis. Daar krijgen zij van ons te horen waar zij hun voorgerecht zullen gaan eten, daar gaan zij vanaf het clubhuis fietsend heen. Er zullen twee eetkoppels bij één kookkoppel aanschuiven.

   

  Om ± 19.45 uur krijgen De Eters van De Kokers van hun voorgerecht te horen waar ze welkom zijn voor het hoofdgerecht (weer fietsen). Bij het tweede adres komen De Eters een ander eetkoppel tegen dan bij het voorgerecht. Zo zit je dus bij het voorgerecht en het hoofdgerecht bij 4 verschillende mensen aan tafel ( en je eigen eet-maatje natuurlijk!)


  Als afsluiting van de avond nodigen we iedereen, dus De Eters en De Kokers uit om het toetje te komen eten in het clubhuis.

   

  Hoe geef ik me op voor 30 september?

  Je kan je per tweetal opgeven via culinairzkc@gmail.com. Geef hierbij duidelijk aan of je je wilt opgeven als Koker of Eter. Let op: Het aantal deelnemers dat mee kan doen is afhankelijk van de verhouding van het aantal kokers en fietsers.

   

  De minimumleeftijd fietsers en hoofdkok is 18 jaar.

  De deelnamekosten voor de Eters is € 12,50 per persoon. De Kokers krijgen een kleine vergoeding.

   

  Wij kijken uit naar een gezellige culinaire avond!

  Groetjes, Rik Stender en Marjolein Pos