• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Sponsoren zoeken sponsorcommissie

  De laatste jaren hebben we steeds meer borden zien verschijnen langs het veld en langs de Scholtenstraat. Dat zien we terug in onze sponsorinkomsten, die de laatste jaren gestaag zijn toegenomen. Dat is een goede zaak, want voor bijna alle plannen van de club hebben we geld nodig.
   
  Die borden zijn daar echter niet zomaar gegroeid, maar het gevolg van de inspanningen van onze sponsorcommissie. Die bestaat momenteel echter vooral uit één persoon: Ben Braat. En omdat Ben druk genoeg is met o.a. zijn taken als bestuurslid, zoeken we mensen die hem willen helpen in de sponsorcommissie. 
   
  Lijkt het je leuk met bedrijven in onze omgeving contacten te leggen en te onderhouden? Of heb je wellicht al een netwerk in de Zaanstreek? Of ben je creatief en heb je ideeën om onze inkomsten te vergroten?
   
  Dan zoeken we jou! Neem alsjeblieft contact op met Ben of stuur mij een mailtje, dan kunnen we kijken of je iets voor de sponsorcommissie kunt betekenen.
   
  Erwin