• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Marc Krook keert terug als trainer van ZKC 1

  Afgelopen maandag bereikten het bestuur en de Technische Commissie een akkoord met Marc Krook om volgend seizoen het eerste te trainen en te coachen. Marc zal daarin bijgestaan worden door Kor Kelder als trainer/coach van ZKC 2 en Ingrid Hogenhuis als verzorger.
   
  Marc had ZKC 1 al eerder onder zijn hoede, namelijk van 2010 tot 2012, en was daarvoor jaren actief als jeugdtrainer bij ZKC. We kennen Marc als een technisch en tactisch uitstekende trainer en een echte clubman. We zijn daarom bijzonder verheugd dat Marc de uitdaging aan wil gaan om onze talentvolle groep nog beter te maken. De overeenkomst is in principe voor één jaar. 
   
  We wensen Marc, Kor en Ingrid heel veel succes het komende seizoen!
   
  Het bestuur en de TC