• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Bedankje

  27 maart 2017

   

  Hallo ZKC-ers,

   

  Afgelopen vrijdag werd ik blij verrast door het krijgen van een mooie bos bloemen voor alles wat ik voor de kantine van ZKC heb gedaan. (ik was  zelf niet bij de algemene ledenvergadering aanwezig, maar kreeg de complimenten via Boris)

   

  Ik heb met plezier in de kantine commissie van zkc gezeten, maar na een aantal jaar is het ook goed om te stoppen en kunnen anderen hun inbreng in de commissie geven.

   

  Het is een leuke commissie om een tijdje in mee te draaien, je kunt met je commissie zelfstandig de kantine beheren. Het overleg met de klusgroep van de dinsdag en het bestuur maakt het werken als kantine commissie leuk om te doen. Ideeën worden serieus bekeken en er is veel wat mogelijk is. Ik zou zeggen kom in de kantine commissie! We zoeken nu in ieder geval iemand die het coördineren van deze commissie op zich wil nemen. Heb je interesse, dan graag even mailen.

   

  Er is veel wat je als spelend lid of ouder niet weet wat er allemaal gedaan moet worden om te kunnen korfballen, het is niet alleen spelen, maar er moet getraind worden, velden en speelmateriaal moet onderhouden worden, commissies om een goed team neer te zetten, commissies voor nevenactiviteiten en niet te vergeten een bestuur om alles in goede banen te leiden. Op het moment dat je dan in een commissie komt te zitten, heb je pas in de gaten wat er allemaal gedaan wordt. En is het ook leuk om je daar voor in te zetten en aan mee te werken.

   

  Ik zou zeggen het is voor iedereen goed en leerzaam om eens achter de schermen te kijken.

   

  Groetjes Marleen Boeije, clubhuis@zkc31.nl