• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Lotte Bakker keert terug naar ZKC'31

  De TC en het bestuur van ZKC'31 zijn verheugd dat Lotte Bakker (18) heeft besloten de overstap te maken naar ZKC'31. Lotte is een welkome aanvulling van de seniorenselectie en past met haar talent bij onze ambitie om volgend jaar in de top van de Tweede Klasse mee te gaan draaien. 
   
  Lotte speelde tot en met de B1 al bij ZKC'31 en maakt toen de overstap naar Groen Geel. Daar speelde ze met de B1 het Nederlands Kampioenschap, en hoorde een jaar later bij de selectie van Groen Geel die Nederlands kampioen werd met de A1. Het afgelopen jaar speelde ze zelf in Groen Geel A1. 
   
  ZKC wenst Lotte heel veel succes!