• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Hierbij de lijst met trainers voor komend seizoen.

  Team Naam Hoofdtrainer Naam Assistent-Trainer
  A1 Michael Bakker Jan Bakker
  A2 Jacco Zandbergen Robin Snoek
  A3 Vacant Vacant
  A4 Ben Braat Ingrid H.
       
  B1 Annemieke Bakker Marco Moen
  B2 Menno Hotting Tim Hessels
       
  C1 Irene Klokman Frans Bakkum
  C2 Roy de Roeck Vacant
       
  D1 Boris Boeije Alexander Borst
  D2 Ramon Stavast Vacant
       
  E1 Tieme Braat Maud v/d Bunt
  E2 Vacant Vacant
  E3 Wendy Sjouwerman Jan Paul van Otterloo
       
  F1 Marianna van 't Hof Lara Draaisma
       
  Kangaroos Madelon Faber  Vacant

  Trainers onder voorbehoud. Wijzigingen kunnen nog plaats vinden.Zoals jullie kunnen zien hebben nog niet teams een trainer/coach. Daarom willen we toch nog graag aan jullie vragen of je komend seizoen misschien trainen wilt geven.

  Als je iemand weet die het wilt doen. Wacht dan geen minuut langer en laat het ons weten.Wel willen we graag melden, ook al staat er nu nog geen trainer/coach bij jou team. Dat je wil gewoon traint in de voorbereiding. We zullen dit dan tijdelijk oplossen met andere mensen.

   

  In het vorige bericht met de voorlopige opstellingen hebben jullie ook het voorlopige trainingsschema kunnen zien.Deze start vandaag!Extra, de A3 traint de komende voorbereiding samen met de A2. Dit betekend dat er getraind wordt door de A3 op dinsdag en donderdag op de tijden van de A2!De E2 zal op de maandag en woensdag samen met de E1 trainen!