• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Scheidsrechters update juni 2017

  ZKC Scheidsrechters

   

  Rompregeling Arbitrage

  Goed nieuws van het Rompregeling-front. Ook op het veld zijn onze doelstellingen gehaald, ondanks dat ik zelf vanwege een blessure in de tweede veldhelft geen wedstrijd heb kunnen fluiten. Een groot compliment aan de andere KNKV-scheidsrechters is derhalve op zijn plaats.

  Onderstaand overzicht is nog steeds een tussenstand, want Floor van Marsbergen is gevraagd om op het Nederlands Kampioenschap (17 juni) te fluiten. Er komen dus nog enkele wedstrijden bij, wat betekent dat het boetebedrag verder omlaag gaat.

    scheidsrechters juni 2017

   Aantal wedstrijden per scheidsrechters:

  Floor van Marsbergen                  14

  Luuk de Ridder                            9

  Arjan Kooij                                  8

  René Tel                                    4

  Robin Sas                                   3

  Hans Hoogland/Robin Sas              1

  Kris Homma                                1

  Michael Bakker                            1

   

  Afscheid

  Na dit seizoen nemen Hans Hoogland en Jacqueline Braumuller afscheid van de scheidsrechterscommissie. Beiden startten een aantal jaar geleden op het moment, dat ZKC ’31 op een arbitraal dieptepunt was beland. Mede dankzij hun inzet staan we er nu veel beter voor. Daarvoor willen we Hans en Jacqueline dan ook hartelijk bedanken.

   

  Namens de scheidsrechterscommissie,

  René Tel