• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Vrijwilligersbeleid ZKC’31

  Beste leden en ouders van jeugdleden,

  Via deze weg willen wij nogmaals de aandacht vestigen op ons beleid ten opzichte van de bardiensten en gastheer/vrouw. Voor velen al bekend, maar toch een kleine herinnering aan de start van dit nieuwe seizoen. 


  Zo’n anderhalf jaar geleden is er besloten in de ALV dat alle leden ouder dan 16 jaar en ouders van jeugdleden verplicht mee moeten draaien in de bardiensten en gastheer/vrouwdiensten, omdat deze zeer moeilijk te vervullen zijn. Scheidsrechters en trainer/coaches krijgen hier een uitzondering voor. Ieder lid, of ouder van jeugdlid, moet minstens 1x per seizoen een bardienst of gastheer/vrouwdienst vervullen. De diensten duren ongeveer 3 uurtjes, meestal op zaterdagen.

  Hoe kunt u zich hiervoor inschrijven?
  De bardiensten en gastheer/vrouwdiensten staan nu online in de KNKV wedstrijdzaken app. Voorheen gebruikten we de app Sportlinked, maar die is komen te vervallen. Download de KNKV Wedstrijdzaken app op uw mobiel of tablet, log in met het mailadres waarmee u staat ingeschreven bij ZKC en u heeft toegang.

  Open de app, ga naar menu, dan naar programma en u ziet alle diensten. Kies een voor u geschikte datum, tijd en dienst en klik daarop. Onderaan vindt u de knop inschrijven.

  Wanneer u zich niet inschrijft, wijst het bestuur u een dienst aan.

  Omschrijving:
  Als barmedewerker bent u het gezicht van de kantine. U helpt o.a. de mensen aan de bar bij hun bestellingen, haalt lege glazen op en wast deze, ruimt de vaatwasser in en uit, zet thee en koffie, maakt limonade/thee voor de rustpauzes voor de teams, bij mooi weer wordt in overleg met de gastheer/vrouw het terras opgezet etc.


  Als gastheer/vrouw bent u het gezicht van het veld. U ontvangt o.a. scheidsrechters, voorziet hen van de kleedkamersleutel en wijst hen de kleedkamer, beheert de ballen, u opent en sluit de veldhekken, zet palen op in overleg met de coaches/trainers etc.  Vele handen maken licht werk, we zien uw inschrijving met plezier tegemoet!

  Met vriendelijke groet namens het bestuur,

  Mirjam Durieux=