• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • BELANGRIJK BERICHT voor spelende leden vanaf 16 jaar, en ouders van spelende leden jonger dan 16 jaar.
   
  Beste ZKC'er, vanaf zaterdag 16 september gaan we leden indelen voor het draaien van bardiensten en het invullen van de rol van gastheer/vrouw op zaterdagen. Dit is aangenomen in de Algemene Leden Vergadering en gaan we nu, na een korte testperiode op basis van vrijwillig inschrijven, uitrollen met verplichting. Het betreft alle spelende leden vanaf 16 jaar en ouders van leden onder de 16 jaar. We maken twee uitzonderingen: trainers/coaches en scheidsrechters/jeugdwedstrijdleiders zijn helemaal vrijgesteld van de verplichting. Als je bent ingedeeld, kun je een dienst niet weigeren of teruggeven, wel staat het iedereen vrij om te ruilen met een ander. Niet op komen dagen betekent een boete van € 20 (die volledig ten goede komt aan de jeugd) en je wordt dan alsnog opnieuw ingedeeld.
  Inschrijven:
  Je kunt voorkomen dat je op een voor jou ongunstig moment wordt ingedeeld door je zelf in te schrijven; velen hebben dit al gedaan, maar er staan nog genoeg zaterdagen open. Gebruik voor het inschrijven de KNKV Wedstrijdzaken app. (Voorheen gebruikten we de app Sportlinked), maar die is komen te vervallen. Download de KNKV Wedstrijdzaken app op je mobiel of tablet, log in met het mailadres waarmee u staat ingeschreven bij ZKC en je hebt toegang. Open de app, ga naar menu, dan naar programma en je ziet alle diensten. Kies een voor jou geschikte datum, tijd en dienst en klik daarop. Onderaan vind je de knop inschrijven. Zelf inschrijven kan nog tot 16 september, daarna gaan wij je indelen!
  Taakomschrijving:
  Als barmedewerker ben je het gezicht van de kantine. Je helpt o.a. de mensen aan de bar bij hun bestellingen, haalt lege glazen op en wast deze, ruimt de vaatwasser in en uit, zet thee en koffie, maakt limonade/thee voor de rustpauzes voor de teams, bij mooi weer wordt in overleg met de gastheer/vrouw het terras opgezet, etc.
  Als gastheer/vrouw ben je het gezicht van het veld. Je ontvangt o.a. scheidsrechters, voorziet hen van de kleedkamersleutel en wijst hen de kleedkamer, beheert de ballen, je opent en sluit de veldhekken, zet palen op in overleg met de coaches/trainers, etc.
  Beide diensten zijn niet moeilijk en eigenlijk gewoon hartstikke leuk; er zijn bovendien altijd genoeg ZKC'ers die je kunnen helpen als je ergens niet uitkomt. Het duurt maximaal een halve dag en je bent naar verwachting niet vaker dan één keer per seizoen aan de beurt.
  Vele handen maken licht werk, we zien uw inschrijving met plezier tegemoet!

  Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

  Erwin Boutsma