• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Breaking News: ZKC’31 heeft nieuwe hoofdsponsor  OM Bouwgroep B.V. heeft zich aan ZKC’31 verbonden als nieuwe hoofdsponsor. Van Dalsem Electrotechniek B.V. is onze nieuwe subsponsor, Assurantiekantoor Klaas Vis verlengt zijn contract als subsponsor.

   

  Verheugd delen wij u mede dat wij een nieuwe hoofdsponsor bereid hebben gevonden onze vereniging te ondersteunen: OM Bouwgroep B.V. Het logo van deze sponsor is vanaf vandaag zichtbaar op de voorzijde van het nieuwe wedstrijdshirt.OM Bouwgroep B.V. is een samenwerking tussen HCB Bouw B.V. en Aannemersbedrijf Marcel Schaap B.V., deze samenwerking zijn beide bedrijven vanaf  januari 2017 met elkaar aangegaan. 

  Alle bouwkundige werkzaamheden zullen onder deze nieuwe naam worden uitgevoerd. Met deze samenvoeging kan men de opdrachtgever nog beter van dienst zijn en is men er van overtuigd dat met het nieuwe team elke klus, zowel groot als klein haarfijn kan worden uitgevoerd.

   

  Daarnaast zijn we erg blij met Van Dalsem Electrotechniek B.V., dat zich eerst als bordsponsor aan ZKC’31 verbond, maar nu als shirtsponsor. Van Dalsem Electrotechniek B.V. is een gespecialiseerd- en gecertificeerd bedrijf dat vele mogelijkheden biedt bij het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties.

  Met ruim 80 jaar ervaring bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Voor alle particulieren, VvE's en bedrijven staat men klaar.

   

  Het contract met Assurantiekantoor Klaas Vis, eveneens shirtsponsor en al jaren een trouwe sponsor van ZKC’31, is verlengd. 

  Assurantiekantoor Klaas Vis Ao.1834 is een onafhankelijk assurantiekantoor, dat meer dan 180 jaar bestaat. Omdat men aan geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij verbonden is, bent u gegarandeerd van een onafhankelijk advies.

   

  De logo’s van deze bedrijven zijn zichtbaar op de achterzijde van het wedstrijdshirt.

   

  Tenslotte heeft zich nog  een sponsor gemeld, die onze vereniging een warm hart toedraagt. Ook dit bedrijf hopen wij binnenkort aan ons sponsornetwerk toe te kunnen voegen.

   

  Hoveniersbedrijf Mario Kooi heeft zijn overeenkomst beëindigd, wij willen Mario Kooi bedanken voor zijn jarenlange steun aan de vereniging.

   

    OM Bouwgroep b.v.Sluispolderweg 11a-281505 HJ ZAANDAMTel.:075-6164068  www.ombouwgroep.nl