• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Scheidsrechters ZKC - oktober 2017

  Rompregeling Arbitrage

  We staan dit seizoen voor een nog grotere uitdaging met betrekking tot de Rompregeling Arbitrage. Omdat de A2 ook is ingeschreven in de wedstrijdsport, is het aantal wedstrijden, dat ZKC ’31 moet fluiten met 14 procent toegenomen. Het wordt daarom een hele klus om puntenaftrek voor het volgende seizoen te voorkomen. Met alleen de ‘harde kern’ van 4 KNKV-scheidsrechters gaat het zeker niet lukken. We doen daarom een oproep aan alle ZKC-leden om waar mogelijk een steentje bij te dragen aan de Rompregeling. Anders kan het wel eens zo zijn, dat enkele teams volgend jaar niet ‘op nul’ aan de competitie kunnen beginnen. En de penningmeester is ook blij met elke 30 euro, die van het boetebedrag afgefloten wordt. 

  Hieronder in ieder geval de eerste tussenstand:

    scheidsrechterszkcoktober2017

  Floor van Marsbergen                  6

  Luuk de Ridder                           4

  René Tel                                     4

  Arjan Kooij                                  2

  Michael Bakker                            2

  Alex Schouten                             1

  Hans Hoogland                            1

   

  Jeugdscheidsrechters

  Bij de groep fluitisten voor de vele jeugdwedstrijden zien we positieven ontwikkelingen. Een groot aantal junioren heeft positief gereageerd op ons verzoek om het fluiten eens uit te proberen. We hopen dat een groot deel hiervan blijvend ingeroosterd kan worden.

   

  De scheidsrechterscommissie,

  Yvonne Braat

  René Tel