• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Deze week was een unieke mogelijkheid voor zkc 5 om kampioen te worden.

  Begin van de week stonden wij eerst met nog 3 wedstrijden te spelen. Wij moesten hierin 1 punt halen om gedeeld kampioen te worden en bij 2 punten zijn wij gewoon kampioen. Deze wedstrijden worden allemaal deze week gespeeld. 

   

  Gister mocht het vijfde om het kampioenschap spelen in Enkhuizen tegen DTS 3. Met de rust stonden we 7-8 voor. Helaas ging DTS de tweede helft door met scoren en konden wij dat niet bijhouden. Het eindresultaat was 13-10 voor DTS. Geen kampioen dus helaas.

   

  Wel hard gevochten en een goede repetitie voor de volgende kampioenswedstrijd van vandaag.

  Vandaag begonnen wij goed met een 1-0 voorsprong. Kleine Sluis maakte 1-1. Wij liepen daarna uit tot 5-1. Die 4 punten voorsprong hielden wij vast tot de rust, het was toen 4-8. Na rust bleven wij deze keer ook scoren. De eindscore was 9-16. Nu zijn we dus kampioen!!!

   

  We hebben een leuk seizoen gehad en hard om de punten gevochten. Aankomende zaterdag spelen wij om half 1 de laatste wedstrijd.