• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • ZKC scheidsrechters - update december 2017

  ZKC Scheidsrechters

   

  Rompregeling Arbitrage

  Bijna op de helft van het zaalseizoen zitten we inmiddels al. Hoog tijd derhalve om eens te kijken hoe we in de race zitten ten opzichte van de verplichte scheidsrechters-levering. Die blik levert de conclusie op, dat we op schema liggen voor het voorkomen van puntenaftrek.

  Hieronder de eerste tussenstand:

   

   zkcscheidsrechters_dec2017

   

  Aantal wedstrijden per scheidsrechters:

  Floor van Marsbergen                  7

  Arjan Kooij                                  6

  Luuk de Ridder                            4

  René Tel                                     2

  Alex Schouten                             1

   

  Jeugdscheidsrechters

  Jullie zullen het misschien al hebben gemerkt, maar de groep jeugdscheidsrechters heeft een flinke kwantiteits-impuls gehad. Maar liefst 9 (jeugd)leden hebben de taak op zich genomen om onze jeugdwedstrijden in goede banen te leiden. Het gaat om de volgende spelers:

   

  Alex Schouten                  Senioren 5

  Lex Ekkel                             B1

  Boris Asselman                     B1

  Emma Havinga                     A2

  Elyas Renkema                     A2

  Tim Croese                           A1

  Roy de Roeck                        A2

  Peer Sluis                             A2

  Ward Sluis                            A1

   

  Fantastisch nieuws natuurlijk, want een dergelijke aanwas hebben we lang niet gehad. Aan ons de taak om ze zo lang mogelijk als scheidsrechter aan ZKC te binden. En daar hebben we nadrukkelijk de steun nodig van trainers en toeschouwers ! Ga respectvol met onze (nieuwe) jeugdscheidsrechters om, ook als ze fouten maken. Spreek anderen, die dat niet doen, aan op hun gedrag. Laten we met zijn allen een veilig klimaat voor ze creëren, zodat ze plezier houden in het fluiten.

   

  Opleiding

  Nog meer positief nieuws: Leon Snoek en Alex Schouten zijn begonnen aan de opleiding Jeugdscheidsrechter BCD. Met Hans Hoogland als begeleider zijn ze toe aan het werken naar het examen. Het streven is dat ze voor de zomer van 2018 het diploma boven het bed hebben hangen. We houden jullie op de hoogte.

   

  De scheidsrechterscommissie,

  Yvonne Braat

  René Tel