• Texelkamp 2018 - nieuwsbrief april

  Texelkamp 2018 - 21 t/m 27 juli

   
  Nog maar 13 weken en dan gaan we! Er zijn nog een aantal bedden vrij??.. Dus wil je nog mee? Geef je dan zo snel mogelijk op!


  Deze toppers hebben zich opgegeven: Hannah, Robina, Lisette, Joeri, Ranomi, Britt, Alicia, Olivier, Koen, Marieke, Floris, Viggo, Rob, Noa, Roxanne, Sterre, Lucas, Mees, Rijk, Vincent, Jesper en Sharon!


  Kampgeld Het kampgeld (€ 130 pp) kan worden overgemaakt naar: NL41 INGB 0000 6474 36 t.n.v.: Penningmeester ZKC’31 ,Zaandam o.v.v.: Texel 2018, en de naam van de kampganger Het kampgeld dient voor 29 juni 2018 betaald te zijn. Mocht de hoogte van het bedrag een probleem zijn om uw kind niet mee te laten gaan, neem dan contact op met Frans (06-46600720).

  Annulering Mocht je, wat wij natuurlijk niet hopen, toch niet mee willen op Texelkamp. Meld je dan vóór 1 juni 2018 af, doe je dit na 1 juni 2018 dan wordt er €80,- in rekening gebracht.


  Informatie avond Op vrijdag 29 juni staat de informatie avond voor Texelkamp 2018 gepland. Vanaf 19:30 uur bent u/zijn jullie welkom in het clubhuis. Op deze avond kunt u/kunnen jullie kennismaken met elkaar en met de leiding. Tijdens deze avond is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen. Het informatieboekje wordt tijdens deze avond uitgereikt. Indien u/jullie toch verhinderd bent/zijn graag afbericht geven via texelkamp@zkc31.nl.


  Bijzonderhedenformulier Begin juni krijgen jullie een uitnodiging om digitaal het bijzonderhedenformulier in te vullen. Iedereen wordt verzocht dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heeft u vragen over het formulier neem dan contact met ons op.


  Fietsenkeuring Op de informatieavond vindt er ook een "ouderwetse" fietsenkeuring plaats. Zorg dat je een goede fiets hebt, dat de lichten het doen, je stuur stuurt en je remmen goed remmen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je op je "Texel"-fiets naar de infoavond komt. Net als vorig jaar willen we het volgende verzoeken met betrekking tot de fietsen met "bakken" aan het stuur. Dit is lastig fietsen, zeker naarmate de week vordert. Voor ieders veiligheid willen we dan ook vragen om de "bakken" van te voren te verwijderen.

  Sponsoring Zoals andere jaren zijn wij weer op zoek naar sponsoren. Dit kan in de vorm van materiaal zijn, maar ook levensmiddelen.

  Bent of kent u een bedrijf dat hierin een rol zou kunnen spelen?! Laat het ons weten!

  ZKC-site en Texelkamp 2018 op Facebook Tijdens het kamp zullen we proberen om de thuisblijvers op de hoogte te houden van onze Texel-avonturen. Houdt dus de ZKC-site in de gaten en/of wordt lid van onze Facebook-pagina; ZKC’31 Texelkamp 2018.
  Leiding De leidinggroep voor Texelkamp 2018 is compleet en bestaat uit: Rob van den Dongen, Annemieke Bakker, Tim Heinhuis, Willemijn, Rik Stender, Maud van der Bunt, Lars Koel en Frans Bakkum.

  De sponsoren van Texelkamp 2018: