• ZKC staat voor korfballen op een goed niveau 
  veel extra activiteiten voor kinderen 
  oog hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs.
  ZKC, meer dan korfbal alleen!

 • Scheidsrechters ZKC - eindstand veld - voorjaar 2018

  ZKC Scheidsrechters

   

  Geslaagden
  Het complex van ZKC was op 2 juni, de laatste speeldag van deze competitie, goed bezet. Veel thuiswedstrijden en veel publiek. Ook de scheidsrechterscommissie had een relatief drukke dag. Eerst deden Leon Snoek en Alex Schouten examen voor de opleiding Jeugdscheidsrechter BCD. Het oordeel van examinator Jeroen Brouwer was voor beiden positief, zoals op onderstaande foto’s is te zien !

   geslaagde scheidsrechters zkc

  Afscheid
  Daarna namen we afscheid van Luuk de Ridder als bondsscheidsrechter. Bijna 40 jaar vertegenwoordigde hij ZKC als scheidsrechter in de wedstrijdsport. Dat wilden we uiteraard niet geruisloos voorbij laten gaan en een welverdiend applaus was zijn deel. Verder kreeg hij van de club een dinerbon om samen met zijn echtgenote, die hem ook als het even niet goed uitkwam afstond aan onze club, uit eten te kunnen gaan.

   afscheid scheidsrechter Luuk

  Rompregeling Arbitrage
  De gestelde doelen voor de veldcompetitie zijn ook dit seizoen weer gehaald. Gelukkig geen puntenaftrek voor senioren 2, 3 of 4 en een boetebedrag onder de € 500,00.

   rompregeling eind voorjaar 2018

  Aantal wedstrijden per scheidsrechters:
  Floor van Marsbergen 17
  Luuk de Ridder 10
  Arjan Kooij 8
  René Tel 5
  Michael Bakker 2
  Danny Croese 2
  Robin Sas 2
  Hans Hoogland 1
  Alex Schouten 1
  Menno Hotting 1
  Leo Smits 1

  Bedankt
  Naast bovenstaande fluitisten bedanken we iedereen, die zich het afgelopen seizoen heeft ingezet voor het werk van onze commissie. Vooral alle jeugdscheidsrechters, die de vele thuiswedstrijden in de breedtesport voor hun rekening hebben genomen. We hopen na de zomerstop wederom een beroep op jullie te kunnen doen !

   

  De scheidsrechterscommissie,
  Yvonne Braat
  René Tel