• Culinaire fietstocht

  Op vrijdag 23 november is het weer tijd voor culinaire hoogstandjes en een hoop gezelligheid: de culinaire fietstocht bij ZKC! Mocht je nog niet helemaal (meer) weten wat de culinaire fietstocht inhoudt, nog een korte uitleg:
   culinair

  1. We zijn op zoek naar tweetallen die graag voor 4 personen (+ zichzelf) een avond willen koken (een voorgerecht en een hoofdgerecht)
  > De Kokers 
  2. We zijn op zoek naar tweetallen die graag bij 2 verschillende kooktweetallen willen gaan eten
  > De Eters

   

  De Eters verzamelen om 18.15 in het Clubhuis. Daar krijgen zij van ons te horen waar zij hun voorgerecht zullen gaan eten, daar gaan zij vanaf het clubhuis fietsend heen. Er zullen twee eetkoppels bij één kookkoppel aanschuiven.

   

  Om ± 19.45 uur krijgen De Eters van De Kokers van hun voorgerecht te horen waar ze welkom zijn voor het hoofdgerecht (weer fietsen). Bij het tweede adres komen De Eters een ander eetkoppel tegen dan bij het voorgerecht. Zo zit je dus bij het voorgerecht en het hoofdgerecht bij 4 verschillende mensen aan tafel ( en je eigen eet-maatje natuurlijk!)


  Als afsluiting van de avond nodigen we iedereen, dus De Eters en De Kokers, uit om het toetje te komen eten in het clubhuis.

   

  De culinaire fietstocht is een activiteit voor elke volwassene binnen onze vereniging! Ouders van jeugdleden, spelende senioren, rustende leden, oud-leden en enthousiaste vrijwilligers, we hopen op een zo’n divers mogelijke lijst aan kokers en fietsen. Want het is toch leuk om verhalen te horen van mensen die je misschien normaal niet zo snel spreekt binnen onze vereniging?
   
  Kortom, geef je op voor een onvergetelijk avond op vrijdag 23 november! Opgeven kan bij Rik Stender, Marjolein Pos of Jessica Boekhoudt of via events@zkc31.nl
  Groetjes, Rik, Marjolein en Jessica"
   
   
  Alvast bedankt! Gr, Jessica