• ZKC scheidsrechters tussenstand veld

  ZKC Scheidsrechters

   

  Rompregeling Arbitrage

  Na een extra lange eerste veldhelft staan we er uitstekend voor in de Rompregeling Arbitrage. De teller staat op 26 en daarmee is het voorkomen van puntenaftrek reeds zichtbaar aan de horizon.

  Meer dan de helft van die 26 fluitbeurten staan op het conto van Floor van Marsbergen. Dat is wel een speciale vermelding waard ! Verder zijn we Danny Croese en Luuk de Ridder dankbaar, dat zij enkele thuiswedstrijden, waarvoor de KNKV geen scheidsrechter kon leveren, voor hun rekening hebben genomen.  

   

   zkc scheidsrechters november 2018

   

  Personele wijzigingen

  Voor het zaalseizoen hebben we bij de jeugdscheidsrechters helaas afscheid moeten nemen van Roy de Roeck, die terugkeert naar zijn oude vereniging ZKV. Gelukkig had Martijn van der Pol, speler van de A2, al aangegeven te willen gaan fluiten. Per saldo gaan we er daarom niet op achteruit.

   

  De scheidsrechterscommissie,

  Yvonne Braat

  René Tel