• In memoriam: Rob Kelder

   

  Woensdag 12 december overleed op 70-jarige leeftijd Rob Kelder, man van Geertje, vader van Kor, opa van Joeri en Robin. We zijn als bestuur verdrietig dat hij niet meer onder ons is, maar ook opgelucht dat verder lijden hem bespaard is gebleven. Zoals Kor me vertelde: ‘Het is genoeg geweest, we hebben er vrede mee.’

   

  Ik herinner me Rob als een vriendelijke, zachtaardige man, die altijd klaar stond voor anderen en allerlei functies bij de club heeft vervuld. Hij was onder andere lid van de onderhoudsploeg van de kantine en kleedkamers, iets wat hij deed tot het echt niet meer ging, en regelde het vervoer van de jeugdploegen bij uitwedstrijden. Onze jongere leden zullen hem kennen als de man die ondanks zijn toenemende beperking trouw bleef komen naar het veld en naar de Tref, om zijn kleinzoon of het eerste aan te moedigen, altijd vergezeld van zijn vrouw Geertje.

   

  We wensen haar, zijn familie en zijn vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en hopen dat onze club hen de komende tijd tot steun kan zijn.

   

  Namens de familie mag ik u uitnodigen voor Robs uitvaart op dinsdag 18 december, beginnend met een dankdienst om 10.00 uur in de Paaskerk, gevolgd door de begrafenis om 11.30 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Wibautstraat.

   

  Namens het bestuur,


  Erwin