• Save the date - ZKC Events

  Terwijl het eerste voorjaarszonnetje doorgebroken is, zijn wij bij Events druk bezig met het plannen van een aantal gezellige, leuke en sportieve Events de komende maanden.
  Wat staat er allemaal op het programma?

  Pubquiz
  Op vrijdag 12 aprilis het weer tijd voor de Pubquiz.
  Verzamel een team en geef je nu op via events@zkc31.nlom er dit jaar met de felbegeerde hoofdprijs vandoor te gaan. En natuurlijk staat de Pubquiz garant voor een hoop gezelligheid.
  Wil je de gezelligheid niet missen, maar niet zelf meedoen? We zoeken ook nog mensen voor achter de bar, om te helpen met dranken uitserveren en om te helpen met de presentatie en de puntentelling! 
   De Pubquiz begint om 20:00 uur. Kosten zijn 10 Euro per team en een team mag maximaal uit 6 personen bestaan. 
   
  pubquiz 2019
   
  Vrijwilligersborrel 
  Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze vereniging. Daarom organiseren wij op vrijdag 24 meinamens het bestuur van ZKC een Vrijwilligersborrel. Deze borrel is bedoeld voor alle vrijwilligers van onze vereniging en dit zal een onvergetelijke feestelijke avond worden. Noteer deze datum alvast in je agenda!

  Mixtoernooi
  Het sportieve hoogtepunt van het jaar: het ZKC Mixtoernooi.
  Op donderdag 30 mei(Hemelvaartsdag) zal in de ochtend het ouder-kind toernooi gehouden worden en is het 's middags tijd voor het reguliere mixtoernooi. Begin alvast met het verzamelen van je team zodat we weer zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten maken met onze mooie sport en gezellige vereniging.

  Voor meer informatie, houdt de website, de ZKC Facebook en de ZKC en Events instagram in de gaten!

  Wij hopen jullie allemaal bij de komende Events te zien!

  Marjolein, Rik en Jessica