• Is je foto op je digitale spelerskaart nog up-to-date?

  We weten het, het is niet iets waar je vaak bij stil staat. Maar het is wel heel belangrijk: je pasfoto op de digitale spelerskaart. We zien steeds vaker foto's die niet voldoen aan de regels van de bond:
   
  * Foto's van iemand die inmiddels 15 jaar ouder is
  * Vakantiefoto's waarbij de speler gezellig met anderen samen op de foto staat
  * Foto's van een wedstrijdsituatie waarin de speler er in zijn geheel half van achteren op staat
   
  Je kunt zelf vast bedenken dat dat niet helemaal volgens de regels is :) De bond wil het liefst een pasfoto zien, maar een foto die helder en scherp is, waar je gezicht van voren op staat, en waarbij je geen zonnebril of pet draagt, is ook goed. De foto moet elke twee jaar worden vervangen door een recenter exemplaar. 
   
  Als een scheidsrechter niet met zekerheid kan zeggen dat jij degene bent die op de foto staat, beschouwt hij je als niet-gerechtigde speler, waarna de bond kan overgaan tot punten in mindering voor je team en/of een boete. 
   
  Zou je daarom op korte termijn willen controleren of je foto nog voldoet aan de richtlijnen? Zoniet, stuur dan even een goede foto naar ledenadministratie@zkc31.nl 
   
  Dank je wel!
   
  De ledenadministratie