• Oproep van Romy namens de Surinaamse korfbal federatie

  SURINAAMSE KORFBAL FEDERATIE URINAAMSE KORFBAL FEDERATIE

  Amsterdam Nederland www.facebook.com/surinamekorf www.instagram.com/sukorfbal
  Beste korfballers, vrienden en familie,
  Een jaar geleden ben ik, samen met andere Surinaamse korfballers begonnen aan een bijzondere missie: het Surinaamse korfbal op de wereldkaart zetten. Met deze missie verbinden wij onze passie voor de korfbalsport aan onze Surinaamse roots. Met de oprichting van de Surinaamse Korfbal Federatie hebben wij ons twee doelen gesteld. Allereerst willen wij de korfbalsport weer terugbrengen op de Surinaamse sportkaart. Daarnaast willen wij met het nationale korfbalteam van Suriname een bijzondere prestatie neerzetten op het Wereld Kampioenschap 2019. Het WK wordt gehouden van 1-10 augustus 2019 in Durban Zuid-Afrika.


  De Surinaamse overheid is erg enthousiast over ons idee. Vooral het maatschappelijk belang gericht op de ontwikkeling van sport op basisscholen kan op steun rekenen. Onze overwinning van het Pan-American Korfball Championship (het EK-korfbal van Zuid-Amerika) is ook in Suriname niet onopgemerkt gebleven, met overwinning onder andere Brazilië, de Dominicaanse Republiek en Colombia.


  Om onze doelen te realiseren zijn wij op zoek naar mensen die de Surinaamse Korfbal Federatie willen steunen. Er zijn drie manieren waarop je ons kunt steunen;
  Supporter van Team SU Voor 20 euro per jaar lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van korfbal in Suriname en draag je een steentje bij aan de deelname van Team SU op internationale toernooien. Als dank ontvang je onze SKF-pin en houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen op korfbalgebied in Suriname en Team SU.


  Donateur van Team SU Met een bijdrage van 50 euro per jaar ben je donateur van Team SU. Naast onze nieuwsupdates ontvang je ook de uitnodiging voor de jaarlijkse Een mooie Surinaamse , met muziek, dans, korfbal en natuurlijk lekker eten!


  Lid van de Surinaamse Korfbal Federatie Het liefst willen we natuurlijk dat je lid wordt van de Surinaamse Korfbal Federatie. Voor 5 euro per maand ben je lid en heb je stemrecht in het kiezen van het bestuur. Bovendien kun je geselecteerd worden voor een van de vertegenwoordigende teams. Nu hebben we nog alleen het nationale seniorenteam, maar we willen in de toekomst ook met jeugdteams internationaal mee gaan doen.


  Mocht je vragen hebben, schiet me even aan bij de wedstrijd van ZKC, stuur me een berichtje via social of kijk op www.sukorfbal.com. Ik hoop ook op jouw steun te kunnen rekenen.

   

  Soso lobi,
  Romy Braumuller