• ZKC scheidsrechters - april 2019

  ZKC scheidsrechters update

   

  Rompregeling Arbitrage

  Het zaalseizoen is voor ZKC ’31 afgesloten, dus we kunnen de eindafrekening opmaken voor de verplichte levering van scheidsrechters in de wedstrijdsport. We zijn erg blij om te melden, dat we daarin het beste resultaat ooit hebben neergezet ! Een paar weken geleden konden we al meedelen, dat er geen sprake van puntenaftrek zal zijn. Nu is te zien, dat we “slechts” een boete van € 208,25 moeten overmaken naar de bond.

   zkc scheidsrechters april 2019

  Alle mensen, die aan dit fantastische resultaat hebben bijgedragen, willen wij natuurlijk zeer bedanken.

  Breedtesport
  Ook alle jeugdwedstrijdleiders en fluitisten bij ons vijfde seniorenteam bedanken wij voor hun inzet in het afgelopen half jaar. Zij hebben er voor gezorgd, dat ook de spelers in de breedtesport konden genieten van hun favoriete sport. Dat is niet in geld uit te drukken, maar ons inziens net zo waardevol als de cijfers uit bovenstaande tabel !

  De scheidsrechtercommissie,
  Yvonne Braat
  René Tel