• Van de voorzitter

  Het voelt alweer als een eeuwigheid geleden, maar ik begreep dat de nieuwjaarsreceptie geslaagd was. Het was de eerste sinds mijn aantreden als voorzitter in 2014 die ik miste. Ik voelde me niet top, maar had op zich wel gekund, ware het niet dat ik mij dan hoestend en niezend tussen jullie door had moeten bewegen en met een hoofd vol verkoudheidsvirussen nieuwjaarszoenen had moeten uitdelen. Daar was niemand blij van geworden 😊


  Het mooiste nieuws van de afgelopen tijd is de verlenging van Niels als trainer van ons eerste (zie het persbericht elders op de site). Ik heb hem leren kennen als een geweldige en sociale trainer, die de ploeg korfbaltechnisch én als mens verder brengt. De keuze om hem een vierde jaar aan ons te willen verbinden is dan ook geen verrassing, en dat Niels dat ook ziet zitten zegt iets over de uitstekende samenwerking die er al bijna drie jaar is. Complimenten voor de TC, die dit proces goed heeft begeleid en er weer in is geslaagd de belangrijkste technische post goed in te vullen. Momenteel is de TC bezig de rest van de technische staf rond te maken; hopelijk binnenkort meer daarover.


  Als bestuur zijn we momenteel druk met de voorbereidingen voor de Algemene Leden Vergadering. Hoewel de avond zelf altijd in een ontspannen sfeer verloopt en we het afsluiten met een borrel, nemen we de inhoud van de ALV natuurlijk heel serieus. Het is immers hét moment in het jaar dat we uitleggen welke keuzes we hebben gemaakt en waarom, en hoe we er financieel voorstaan. Dat vergt voorbereiding, dus daar beginnen we in januari al mee.
  Een van de zaken die we willen vertellen betreft onze wens om de veldaccommodatie te verbouwen. Dat zijn geen makkelijke keuzes en er komt ontzettend veel bij kijken; en dan zitten we nog maar in de planningsfase. Gesprekken met de bond, een groepje wijze mensen, ZKV en ZCFC hebben geleid tot een helderder beeld wat we willen en zouden kunnen. Op de ALV vertellen we u er graag meer over.


  Verder wil ik je wijzen op de e-mail die sommigen van jullie hebben gehad van ‘Justis / Ministerie van Justitie en Veiligheid’ over de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). We vinden een veilig sportklimaat cruciaal voor onze club, en daarom hebben we besloten dat iedereen die met kinderen werkt, toegang heeft tot persoonsgegevens of onze banktegoeden, zo’n ‘verklaring van goed gedrag’ moet aanvragen. Dat is zo gebeurd en je krijgt – als de overheid alles in orde vindt – het document vervolgens thuisgestuurd. We willen je vragen dat aan Jacqueline te geven of aan haar op te sturen; zij zal dit bijhouden. Vragen? Stel ze aan Jacqueline via vog@zkc31.nl.

   

  Tot slot drie warm aanbevolen zaken voor je agenda:
  Vrijdag 6 maart 20.00 uur kantine: Pubquiz! Elke keer drukbezocht, hilarisch en enorm gezellig. Het gerucht gaat dat er nog maar plek is voor een paar teams, dus geef je snel op!
  Vrijdag 27 maart 20.00 uur kantine: Algemene Leden Vergadering. Dé plek waar je hoort hoe het gaat met onze club. Uiteraard afgesloten met een gezellige borrel!
  Vrijdag 17 april 20.00 uur kantine: Vrijwilligersborrel! Een gezellige borrel voor iedereen die iets voor ZKC heeft gedaan het afgelopen jaar, van de bestuursleden tot en met de ouder die de kinderen naar een uitwedstrijd rijdt en iedereen daar tussenin!

  Erwin
  voorzitter@zkc31.nl
  www.zkc31.nl
  www.facebook.com/zkc31
  www.instagram.com/zkc31