Hallo allemaal, hoog tijd voor een update vanuit de fusie stuurgroep. De tweede veldhelft is reeds van start gegaan en het is gezellig druk op ons nieuwe onderkomen op het Hoornse veld. Wedstrijden van ZKV en ZKC worden goed bezocht en er is een goede sfeer op het veld en langs de lijn, prachtig om te zien en mee te maken, KVZ begint vorm te krijgen! Daarnaast is er van alles aan de gang waar wij jullie graag een update over geven.

Stemming – In oktober hebben alle leden van beide verenigingen de besturen het mandaat gegeven om de fusie door te zetten. Nu het fusievoorstel (meer informatie hieronder) beschikbaar is hebben wij een bevestiging van jullie allen nodig om het af te ronden. Om iedereen de tijd te geven om alles in te zien (mits je daar behoefte aan hebt) hebben wij hier een periode van vier weken voor gesteld. Voor de huidige ZKV leden zullen wij deze laatste stemming doen tijdens de ALV van 2 juni, het is belangrijk dat wij voldoende stemmen hebben dus hierbij het verzoek om aanwezig te zijn als je de mogelijkheid hebt. Voor ZKC leden hebben wij een oplossing die er voor zorgt dat je niet fysiek aanwezig aanwezig hoeft te zijn. Wij hebben de goedkeuring gekregen om dit via email/brief te doen. Alle ZKC stemgerechtigde leden zullen binnenkort een email ontvangen waarin je je uiteindelijke stem kan bevestigen en daarmee de secretarissen van de verenigingen te machtigen om jouw stem uit te brengen in de laatste stemronde. Het is belangrijk dat wij wederom voldoende stemmen op halen dus houd je mailbox goed in de gaten!

Fusievoorstel – voor het financiële en wettelijke deel heeft de fusie stuurgroep een voorstel moeten maken. Dit fusievoorstel bevat verschillende onderdelen. Het belangrijkste onderdeel hiervan zijn de statuten voor KVZ’23. Wij hebben de statuten van beide clubs genomen, samen met de KNKV voorbeeld statuten, en hier nieuwe statuten van gemaakt voor KVZ’23. Wij hebben zorgvuldig deze statuten besproken met meerdere mensen uit beide verenigingen en uiteindelijk laten nakijken door de notaris. Na een aantal kleine wijzigingen hebben wij de definitieve versie gemaakt welke te vinden is in het fusievoorstel. Naast de statuten is het nodig om het complete bestuur voor het eerste jaar te hebben benoemd. Het bestuur zoals het in het voorstel staat is:
– Technische zaken – Dennis Brand (ZKV)
– Secretaris – Rianne Rutten-Kistemaker (ZKC)
– Communicatie/Activiteiten – Mariska Jager-Speekhoudt (ZKV)
– Penningmeester – Michiel de Ridder (ZKC)
– Voorzitter – Lex Kaper (ZKV)
– Voorzitter – Tristan Draaisma (ZKC)
Wij hebben ons best gedaan om een goede mix te vinden en zijn zeer tevreden met het resultaat.

Zoals al eerder vermeld, de commissies binnen KVZ’23 zullen voornamelijk zorgen voor het beleid en het uitvoeren hiervan. Op een later tijdstip (en hopelijk op onze nieuwe website) zullen jullie kunnen zien welke dat zijn en welke taken dit omvat.

Dit fusievoorstel ligt op dit moment bij de Kamer van Koophandel ter inzage voor een ieder die dit wil inzien. Onze leden en andere belanghebbenden hoeven natuurlijk niet naar de KvK om dit in te zien. Laat het ons weten via bestuur@kvz23.nl en wij zorgen er voor dat de documenten jouw kant op komen zodat je ze in kan zien.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding hiervan horen wij dat graag. Schiet iemand aan langs het veld of stuur een berichtje naar bestuur@kvz23.nl