De tijd vliegt voorbij. Vanmorgen kwam ik er achter dat wij de laatste volle week van januari alweer ingaan. Hoog tijd om iedereen weer een update te geven over wat er gaande is in ZKC en KVZ. Het eerste voorzitter stukje waarin ik eindelijk onze nieuwe club bij haar nieuwe naam mag noemen, blijft een beetje raar maar desondanks niet minder leuk.

Vandaag zijn wij, met een delegatie van KVZ, door Lex rondgeleid in het nieuwe complex op het Hoornse veld. De kantine, kleedkamers, keuken, opslagruimtes, alles natuurlijk nog in aanbouw maar er begint zeker schot in te komen, het gaat er fantastisch uit zien! Zoals de planning er nu voor staat hopen wij dat begin april alles opgeleverd zal worden, zoals ieder bouwproject zal dit spannend zijn maar wij hebben nog geen tegenbericht ontvangen 😉. Het is moeilijk te omschrijven maar hieronder wat tekeningen die ik zag liggen op in de nieuwe kantine, geeft toch een beetje het idee weer wat het gaat worden

Naast de vorming van KVZ gaat het dagelijks leven natuurlijk gewoon door, wedstrijden gaan door (ons eerste had wederom de winst, derde in een rij 👍) en wisselingen in de wacht bij de verschillende commissies. Suus Croese heeft het stokje van Riana Jonker overgenomen in onze Lief en Leed commissie, Riana, bedankt voor al je jaren van inzet en Suus, dankjewel dat je deze taak op je wil nemen! Even voor de duidelijkheid, de Lief en Leed commissie zorgt er voor dat onze (oud)leden weten dat ze lid zijn van een vereniging die meer is dan alleen sport. Een kaartje en aardigheidje bij een geboorte, een hart onder de riem tijdens lastige tijden of een bloemetje voor jubilarissen. Helaas schiet het er wel eens tussendoor, dus vraag ik namen de commissie of jullie ons kunnen helpen. Als je denkt dat er iemand is die in aanmerking komt voor het bovenstaande, stuur even een berichtje naar liefenleed@zkc31.nl. Bedankt! Er zijn nog andere wijziging in commissies, daar kom ik later nog op terug.

Verder zijn wij druk bezig om de nieuwe commissies voor KVZ vorm te geven, de TCs en JTCs zijn al in volle gang om alles in de nieuwe vorm te gieten en de begrotingen zijn in de maak. Mocht je nou nog ideeën hebben of graag willen deelnemen aan de vorming van de nieuwe club, laat mij of Lex dat weten, wij (de vereniging) stellen alle hulp enorm op prijs, KVZ wordt uiteindelijk de som van alle leden 💗.

Als laatste wil ik graag alvast doorgeven dat onze laatste Algemene Ledenvergadering op 31 maart gepland is, meer informatie zal natuurlijk via de bekende kanalen komen maar houd de datum vast vrij in je agenda!

namens de voorzitters,
Tristan