Hoog tijd voor een update over de gang van zaken. Zoals jullie al hebben kunnen zien heeft de TC niet stil gezeten. Michael gaat de eerste selectie van KVZ vormen en door het eerste seizoen heen loodsen, wij hebben er het volle vertrouwen in dat dit een succes gaat worden! Daarnaast gaat de bouw van de kantine gestaag door en langzaam maar zeker worden er dingen afgewerkt, met de nodige uitdagingen natuurlijk, want een deur van het toilet niet open kunnen doen omdat er een wasbak in de weg zit is niet echt handig 😂.

Vanuit de verenigingen is de vraag bij ons gekomen om wat meer duidelijkheid te geven over de werkgroepen/commisies die er op dit moment zijn.

Activiteiten : Dennis J, Puck G, Saskia W, Lotte B, Annette M
Jeugd activiteiten : Stephanie E, Duke D, Marit B, Maaike B
Schoolkorfbal : Luuk R, Eline R, Romy D, Lotte S
JTC : Bart N, Kevin J, Marianne M , Sander A, Alexander B, Sebastiaan L, Ingeborg S, Jacco Z, Kor K
TC : Jiri H, Dyani P, Mime K, Frans B, Jorg N, Anja R, Willemijn L
Financiën (incl. sponsors) : Frank, Michiel, Marije, Saskia, Daan
Kleding : Michiel R, Daan H, Crista D, Merel G, Nadine L, Petra B, Linah
Kantine commissie : Laura B, Sandra S, Wouter, Erwin B
Scheidrechters : Kris H, Alex S, Ruud B

Mocht je vragen of suggesties hebben, laat het dan vooral weten. De achternamen zijn er AVG technisch niet bijgezet, mocht dat voor een probleem zorgen met vinden, laat één van ons het vinden en wij helpen je verder. Zoals je ziet zijn er nog een aantal werkgroepen/commissies nog niet ingevuld of compleet. Wat kan jij voor KVZ betekenen? Wij zoeken sowieso nog iemand die het wedstrijdsecretariaat gaat draaien, mocht je zelf een idee hebben, laat het weten!

Langzaam maar zeker zijn wij richting het einde van het zaalseizoen aan het gaan en voor verschillende teams begint een mogelijk kampioenschap dichtbij te komen. Ons eerste heeft afgelopen zaterdag de zevende winst op rij gepakt door van de Vinken te winnen met 15-19🎉🎊 Omdat Apollo de punten heeft laten liggen in de wedstrijd tegen Furore staan wij nu reeds los van iedereen in de competitie. Het tweede staat gedeeld met DWS als eerste in de competitie, maar door de gunstige doelpuntenverhouding bovenaan, het vierde zit in dezelfde situatie, zij staan gedeeld eerste met Kleine Sluis maar door doelpunten verhouding ook bovenaan. Bij de jeugd staat het er goed voor voor de E1 en de E2 en ons combi team B2. Succes allemaal!

Dan sluit ik af met de vermelding van de Algemene Leden Vergadering waar jullie allemaal een uitnodiging voor hebben gekregen. Nasst het feit dat ik hoop dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn wil ik jullie ook graag vragen om aan het bestuur door te geven wie jij denkt in het zonnetje gezet moet worden. Dus, weet je iemand, geef de naam (of namen) door en vooral met de reden waarom. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar secretariaat@zkc31.nl alvast bedankt!

Namens de voorzitters en bet bestuur,

T