Het is weer hoog tijd voor een update van de voorzitters (en andere updates) want er zijn weer een hoop dingen veranderd, gedaan en bedacht. Ik zal in dit stukje wat vertellen over de verhuizing, nieuwe clubgebouw, de KVZ activiteiten en belangrijke kleding updates 🎁.

Allereerst een korte update over de verhuizing van 8 April, met druilerige dagen voor de zaterdag was ik enigszins bezorgd over het weer van zaterdag maar dat is overduidelijk onnodig geweest. Wij werden getrakteerd op één van de mooiste dagen in April, niet te warm en een zonnetje, een prima weertje voor een verhuizing. Vanaf 9:30 was iedereen op de twee oude locaties aanwezig om alles in te pakken, uit te zoeken en te verhuizen naar onze nieuwe accommodatie. In zowel de Kiep als de Treffer was het een drukke bedoening, er was goed gehoor gegeven aan de oproep om te komen helpen, bedankt hiervoor! Ook sponsoren waren aanwezig in de vorm van het leveren van vervoer, dit heeft een hoop geholpen, alles kon in één keer over naar de nieuwe locatie. Iedereen bedankt voor jullie inzet, het was een mooi begin van vele KVZ activiteiten in de toekomst 💪

Zoals je misschien al hebt gezien via de socials (of binnenkort via de websites) is er voor alle leden een grote opening gepland op 13 Mei. Deze hele dag zullen er activiteiten zijn voor groot en klein, met als hoogtepunt de laatste wedstrijd tussen ZKV1-ZKC1 ooit! Een hoop van ons zullen dan natuurlijk al enigszins bekend zijn met het nieuwe clubgebouw aangezien de trainingen deze week al beginnen en de eerste wedstrijden al gespeeld zijn. En het wordt weer gezellig druk op de velden, wij hebben 22 April de eerste wedstrijden al gepland staan, 15 wedstrijden in totaal! Wij beginnen om 10:00 uur met de wedstrijden van de F-jes en sluiten af met een wedstrijd van ZKC1 om 16:40. Het belooft een gezellige dag te worden ⚽

De andere activiteit van KVZ die reeds op de kalender staat is het altijd gezellige Culinaire Trappen, een combinatie van ZKC’s Culinaire Fietstocht en ZKV’s Happen & Trappen 🚲🍽. Geef je op als kook koppel of ga gezellig met iemand fietsen en ontmoet nieuwe gezichten!

Iets waar een hoop mensen naar hebben gevraagd, de nieuwe outfits. De meeste van jullie hebben ondertussen in de verschillende vergaderingen en feesten het definitieve shirt reeds mogen aanschouwen. Mocht je daar niet bij aanwezig zijn geweest , zie hieronder.

De kleding voor KVZ zal te krijgen zijn bij Sport2000, voor ZKC een bekende plek aangezien Sport2000 reeds de leverancier is voor ZKC kleding. Om de bestellingen wat te stroomlijnen zijn er in de nieuwe kantine 2 pasdagen gepland dit zijn 18 en 20 April (tijden worden nog bekend gemaakt). De beide besturen hebben besloten dat ieder spelend lid het eerste KVZ shirt gratis zal ontvangen. Dit kan alleen als je dit shirt besteld via KVZ tijdens de pasdagen. Mocht je dan niet aanwezig kunnen zijn zal er meer informatie volgen over de stappen die je dan moet nemen om aan dit shirt te komen. Tijdens de pasdagen en in de winkel van Sport2000 zijn er natuurlijk niet alleen shirts aanwezig maar een veel breder assortiment met clubkleding, kom gezellig langs om samen te zien hoe wij er vanaf 1 juli bij zullen lopen!

Als laatste, houd de websites en socials van beide verenigingen goed in de gaten. De trainingstijden en wedstrijden zullen weer beschikbaar komen, of zijn reeds beschikbaar. De jeugdteams reeds samengevoegd waardoor deze in sommige gevallen niet meer op de gebruikelijke locatie in de KNKV app op je telefoon te vinden zullen zijn.

Tot snel langs de lijn!
Lex Kaper en Tristan Draaisma