De komende weken zal ZKV te gast zijn op ons veldcomplex. De aanleg van het nieuwe veld van ZKV loopt vertraging op, waardoor ZKV minimaal tot en met het weekend van 21/22 mei onderdak zocht. Gezien de gesprekken die we al langere tijd voeren over een fusie, lag het voor de hand dat wij de ruimte die we over hebben aanbieden aan onze buren zodat zij ook de tweede veldhelft kunnen blijven korfballen.


Het is de TC’s van beide clubs gelukt een schema in elkaar te puzzelen waardoor alle teams van beide clubs doordeweeks kunnen trainen en in het weekend kunnen spelen. De kantinecommissie is met ZKV in overleg over een gedeelde barbezetting. Ook zullen er enkele wedstrijden van ZKV op zondag plaatsvinden op ons veld; op die dagen zal ZKV zelf de kantine bemannen en gastheer zijn.


Natuurlijk hadden we dit ook aangeboden als we geen fusiegesprekken hadden gevoerd, maar het biedt in dit geval ook een geweldige kans om elkaar wat beter te leren kennen. De eerste gelegenheid is meteen al het eerste thuisweekend, zaterdag 23 april, wat voor beide clubs een prachtige dag belooft te worden. Na een uitgebreid jeugdprogramma, kunt u de volgende wedstrijden zien op onze velden:


14.00 uur: ZKV 3 – KZ/Thermo4U 5
14.00 uur: ZKC 2 – Furore 2
15.30 uur: ZKC 1 – Furore 1
15.30 uur: ZKV 2 – KIOS 2
17.00 uur: ZKV 1 – KIOS 1


We nodigen u van harte uit om zaterdag 23 april naar ZKC te komen. Het belooft druk en gezellig te worden, en zowel ZKC Events als de kantinecommissie spannen zich in om er iets bijzonders van te maken!

Het bestuur